Steppen voor Het Pand

Vijf jongeren vertrekken op de middag van Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, op de step vanuit Rijssen naar Groningen. Een sponsortocht voor ‘Het Pand’.

Het is niet de eerste keer dat de jongeren van 'De Fakkeldrager' zich inspannen voor het missionaire werk in Groningen. Een
aantal jaar geleden maakte een groep op de fiets een ‘Toer voor het goede doel’.
Na deze tocht smeedden de sportievelingen met jongerenwerker Arjan Slagman een nieuw plan: een driedaagse wandeltocht naar ‘Het Pand’. Nu is het idee geopperd om de trilogie af te ronden met een tweedaagse steptoer.
Thijs van de Riet, Ruben Bolink, Annegré Meerman en Elles Reterink vertrekken samen met Arjan Slagman op Hemelvaartsdag rond het middaguur. Als alles volgens plan verloopt overnachten ze in Hardenberg om de volgende dag de lange tocht door te steppen. Na overleg met Jan Waanders wordt de opbrengst dit keer bestemd voor een PlayStation 4 en een mobiele beamer.
Tijdens de jaarlijkse feestavond bij de Fakkeldrager is met een verhalenbingo al € 235,- opgehaald. Daarnaast zijn de steppers nu al druk bezig met een paar klussen voor winkelcentrum De Hoge Wal. Grote wandborden worden stickervrij gemaakt zodat de winkeliers
ze opnieuw kunnen laten beplakken.
Ze hopen natuurlijk ook op uw bijdrage! Geef hen een steuntje in de rug en maak een gift over op: NL92 ABNA 0594 0393 20, van A.J. Slagman, Rijssen, onder vermelding van ‘Steptocht Groningen’.
Alvast hartelijk dank!