Dabar zoekt enthousiaste campingpastors

Actief meelevende gemeenteleden die graag iets willen betekenen, kunnen zich aanmelden als campingpastor

Op diverse campings in Nederland is tijdens de zomervakantie, samen met een Dabarteam, een campingpastor aanwezig. Deze campingpastor (m/v) bivakkeert (met zijn gezin) twee weken op de camping en maakt zo deel uit van het dagelijks leven van de campinggasten.

Campingpastors zijn actief betrokken gemeenteleden. Sommigen zijn werkzaam in het onderwijs of in het bedrijfsleven. Weer anderen hebben theologie gestudeerd. Van belang is dat ze zich geroepen weten hun geloof in Jezus Christus voor te leven.

De pastor is beschikbaar voor mede-campinggasten. Hij heeft een open houding, is bereid te luisteren naar hun verhalen, hun problemen, en wil met hen meedenken in geloofs- en levensvragen. Evenals het Dabarteam werkt hij onder verantwoordelijkheid van een Plaatselijke Commissie en vertegenwoordigt zo de kerk op de camping.

Ben je 25 jaar of ouder en heb je hart voor God en voor mensen? Neem dan contact op en mail naar dabar@izb.nl. Na je aanmelding volgt een toelatings- en kennismakingsgesprek.

Kijk voor meer informatie op de website.